Testimoniale de la clienti

Recomandari

Testimonials

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Recomand cu drag, sunt cu adevărat niște profesioniști. Apreciez în mod deosebit faptul că am putut colabora frumos și am comunicat foarte bine împreună. Cu siguranță tot pe ei îi vom alege în viitor, pentru botez . Mulțumim!
Diandra Lazăr
Mireasa
Mulțumim frumos pentru seriozitate,rabdare,profesionalismul și pasiunea cu care ați realizat pozele și filmarea,toată admirația noastră pentru echipa frumoasa și talentata pe care ma bucur din suflet că am ales-o! Sunteți minunați
Voicu Mihaela
Mireasa
O echipa foto-video extraordinara din toate punctele de vedere. Ne-am simtit foarte bine cu ei, colaborarea noastra a fost una extrem de reusita. Au contribuit in mare masura la alungarea emotiilor noastre si am creat o energia frumoasa pe care am simtit-o atat in ziua cununiei, cat si in ziua nuntii. Ne-au ajutat sa ne simtim natural si sa ne bucuram intr-adevar de ziua noastra. Iar din punct de vedere al calitatii, impecabil. Se vede cu ochiul liber ca sunt profesionisti in ceea ce fac. Foto, video, editare, incadrare, rabdare, atentie la detalii si multe altele realizate ireprosabil. Felicitari! Cea mai buna alegere facuta! Voi apela din nou cu drag la serviciile lor!
Betina
Mireasa
Oameni profesionisti, ca ei, nu gasesti! O echipa minunata, cu experienta si cu ochi format pentru cele mai minunate cadre! Sunt amabili, punctuali, iar calitatea produselor finale este cel putin exceptionala! Cu mare drag vom apela tot la ei si la evenimentele viitoare! Multumim mult pentru toata implicarea voastra! Sa ne revedem curand! 🤗
Andreea Dumitrașcu
Mireasa
O echipa de nota 10! Au dat dovada de profesionalism și mai ales creativitatea. Avem cele mai frumoase amintiri! Suntem foarte multumiți și recomandam cu toata încrederea!
Nedelcu Alina
Mireasa
Totul la superlativ!Dupa nunta am colaborat la fiecare eveniment din viata noastra ,inclusiv sedintele foto de Craciun si Paste cu fetita mea.Multumim mult!
Cosmina Cosmina
Mireasa