Servicii Foto Video

Servicii

Mai multe servicii

Suntem specializați în fotografierea și filmarea evenimentelor. În plus, pentru a satisface cerințele variate ale clienților noștri, oferim și opțiuni suplimentare interesante, cum ar fi albume fotocarte, cabina foto oglinda magică, cabina foto vintage, platforma video 360 de grade și mașini de fum greu pentru a adăuga o atmosferă deosebită la dansul mirilor.

Fotografiere

De la portretele mirilor și până la instantaneele spontane cu invitații, fotografii de nuntă se străduiesc să creeze amintiri vizuale de o frumusețe deosebită

Videografie

Un videograf de nuntă este un expert în capturarea și înregistrarea momentelor speciale ale unei nunți, transformându-le într-un film memorabil.

Filmari Drona

Oferim servicii profesionale, în care pasiunea noastră pentru fotografie și filmare cu drona nu cunoaște limite.

Macara VIDEO

O macara video permite capturarea unor unghiuri și perspective unice, pe care un operator de cameră obișnuit nu le-ar putea realiza. Astfel, poți obține imagini spectaculoase și impresionante ale evenimentului.

Cabina foto

Poti alege una dintre cabinele noastre foto (Oglina Magica sau Cabina Vintage) Lasă cabina foto să aducă un plus de distracție și amuzament la evenimentul tău și bucură-te de toate amintirile create.

Platforma Video 360

Închirierea unei platforme video 360 pentru evenimentul tau poate oferi o experiență captivantă și interactivă pentru tine și invitații tăi.

Fum greu

Adăugarea efectului de fum greu pentru dansul mirilor poate aduce o notă spectaculoasă la momentul respectiv, creând o atmosferă de poveste și impresionând invitații.

Proiectie live

Implică afișarea evenimentului în timp real, pe o suprafață mai mare, precum un ecran sau un perete. Aceasta poate adăuga un element vizual captivant și interactiv la eveniment, oferind invitaților o experiență mai dinamică și personalizată.

Wedding Photographer

Daca ai mai multe curiozitati sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre ne poti contacta.

Sfat: Te rugam sa te uiti si pe pagina noastra de Facebook sau Instagram unde poti vedea recenziile nostre si multe imagini de la evenimente.